Anti-slip vloerafwerkingen

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele en duurzame kwaliteit

Wilt u graag een gietvloer in de badkamer aanleggen? Dan zit u goed bij Decochip. Wij zijn namelijk dé specialist in standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden. Of u nu de wand of vloer van uw badkamer of douche wilt afwerken en daarbij een coating, gietvloer of ander afwerkingsproduct wilt gebruiken: bij Decochip hebben we het allemaal in ons assortiment opgenomen. In onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen kunt u al deze afwerkingsproducten komen bekijken. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan kunt u ook gemakkelijk online bestellen.
In onze overzichtelijke webshop kunt u uitstekend de gietvloer voor in uw badkamer of de wandcoating voor de wanden van uw badkamer die volledig voldoet aan uw wensen en eisen kopen.

Diverse gietvloer producten voor de vloeren en wanden in uw badkamer of douche

Bent u net verhuisd? Of wilt u uw badkamer gewoon aanpakken omdat deze flink is verouderd? Wanneer u dit zelf doet, heeft u daarvoor natuurlijk de juiste materialen nodig.
Die vindt u bij Decochip. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor diverse gietvloer producten voor de vloeren en wanden in uw badkamer of douche. Zo bieden we bijvoorbeeld de gietvloer van epoxy en de PU gietvloer voor in de badkamer of douche. Deze producten zijn sterk, flexibel en én ongevoelig voor vocht. Dat maakt ze uitstekend geschikt voor gebruik in de badkamer.

Diverse soorten badkamer coating voor wand en vloer

Niet alleen voor een gietvloer voor de wanden of vloer van uw badkamer kunt u bij Decochip terecht, u kunt bij ons ook diverse soorten wandcoating en vloercoating voor de badkamer aanschaffen.
Ons assortiment is zeer ruim. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor badkamer coating voor wand en vloer met een extra zwarte toplaag. Hiermee beschermt u uw douche en badkamer optimaal tegen vocht en slijtage.
Daarnaast kunt u kiezen voor een coating met betonlook. Ook deze wandcoating en vloercoating producten voor de badkamer van Decochip zijn van zeer sterke kwaliteit en uitstekend geschikt voor de badkamer.

Andere afwerkingsproducten voor de badkamer

Heeft u andere afwerkingsproducten nodig dan een gietvloer of coating voor de wand of vloer van uw badkamer of douche? Dan is het goed om te weten dat u ook voor al uw andere benodigdheden bij Decochip terecht kunt. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor de volgende producten uit het ruime assortiment:

 • Anti slip PU toplaag, kleur of transparant;
 • Epoxy plamuur;
 • Schraaplaag;
 • Epoxy mortel;
 • Epoxy tegelvoegmassa;
 • Epoxy troffelvloer;
 • Rubber granulaat;
 • Glasparel;
 • Mandurax;
 • Zilverzand;
 • Wand egalisatie watervast

Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Heeft u een product besteld? Dan leveren wij onze producten direct uit de fabriek, zonder tussenpersoon. Op die manier kunnen wij de producten snel én voor de meest aantrekkelijke prijs aanbieden. Weet u niet goed wat voor product u het beste kunt gebruiken? Zowel over gietvloeren als wandcoatings alsook andere producten voor uw badkamer geven we bij Decochip graag advies.

Contact opnemen met Decochip

Heeft u vragen over ons zeer ruime assortiment? Heeft u vragen over een specifiek product? Of wilt u meer weten over Decochip in het algemeen? Wij staan u graag te woord. Bel naar 0578-561283 voor meer informatie. Liever een mail sturen? Dat kan ook, via info@decochip.nl. Wilt u graag advies ontvangen of hulp bij het aanleggen van een gietvloer of het aanbrengen van een coating in uw badkamer? Bij Decochip verzorgen we ook diverse workshops. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. De echte doe-het-zelver bestelt bij Decochip!

Badkamer