dakgoot reparatie
dakgoot reparatie

dakgoot reparatie

De dakgoot reparatie wordt rechtstreeks vanuit de fabriek aan u verzonden. Sneller en voordeliger kan niet! De dakgoot reparatie op een droge ondergrond aanbrengen.

Klik hier voor de dakgoot reparatie

dakgoot reparatie universeel toepasbaar

De dakgoot reparatie is een universeel product dat u eenvoudig kunt toepassen op nieuwe en bestaande dakgoot of bakgoot ondergronden als zink, kunststof, bitumen of hout. Bij een houten ondergrond eerst de epoxy impregneer 2 component aanbrengen en na droging de dakgoot reparatie.

dakgoot reparatie voorbehandeling

Voordat u de dakgoot reparatie aanbrengt op een oude ondergrond, deze eerst goed reinigen. Hiervoor kunt u een hogedrukspuit gebruiken of met reinigingsmiddelen aan de gang gaan zoals onze industriële reiniger. Als er sprake is van mos of alg groei, dan dit zeer grondig verwijderen en met een mos doder na behandelen. Na gebruik van deze (schoonmaak) middelen 2 x naspoelen en laten drogen. vervolgens de ondergrond ruw opschuren.en stof vrij maken.

dakgoot reparatie eenvoudig aan te brengen

dakgoot reparatieHet spreekt voor zich dat u bij buiten werk voor de dakgoot reparatie stabiel en droog weer nodig heeft met een redelijke temperatuur. Begin met aanbrengen van de dakgoot reparatie niet onder de 10 graden! Zorg er beslist voor dat de ondergrond droog is op moment van aanbrengen. Denk ook aan de wind; er kan dan bijv. blad in de natte dakgoot reparatie waaien. Het zelfde geld voor het vogel broed seizoen, heeft u nesten onder het dak zoek dan een periode uit dat dit het werk met de dakgoot reparatie niet stoort.

Na mixen met boormachine en korfmixer van van het dakgoot reparatie materiaal, eenvoudig met roller en kwast aanbrengen. Zo nodig naden of scheurvorming versterken met een glasvlies. Breng op deze plek eenvoudig de coating aan, leg het glasvlies er in en werk er (direct of na droging) nog een laag overheen. u verlengt aanzienlijk de levensduur van een nieuwe of oude dakgoot!

Klik hier voor de dakgoot reparatie