Epoxyvloer

Een epoxyvloer wordt geleverd als een sterke coating of een dikkere epoxy gietvloer, ook mogelijk met kleurchipsAssortiment overzicht

Als een coating

Een kleurige epoxyvloer is er al heel voordelig als epoxy coating. De 3 laags epoxyvloer coating pakketten zijn al Epoxyvloer coatingverkrijgbaar vanaf € 8,50 per m2. Elke laag vloeistof is zo vloeibaar dat u het na het mengen in gedeelten op de vloer uit giet en verdeelt met de roller. Dus gewoon voor de doe-het-zelver makkelijk aan te brengen met roller en kwast. Een klein effect in structuur van de roller is dan soms zichtbaar als een "sinaasappel effect". Doordat de laagdikte wel sterk is, maar een beperkte laagdikte heeft (deel van een mm) is het van belang dat de ondergrond vooraf al goed vlak is. De epoxy vloer camouffleert mogelijke oneffenheden dus minimaal.

Als een gietvloer

Een dikkere epoxyvloer is natuurlijk sterker, een dergelijke vloer wordt gegoten. Deze epoxy rol-gietvloer is ook zo Epoxyvloer gietvloergoed vloeiend materiaal dat u het steeds in gedeelten op de vloer als een plas uitgiet en met de Gietvloer 2 kleurenrolgietvloer kam verdeeld. Met de prikrol rolt u de vloer direct door, hiermee voorkomt u zo veel mogelijk dat er tijdens het drogen ingesloten luchtbelletjes naar boven komen en zo een gaatje zouden kunnen veroorzaken. De structuur, zichtbaar bij de bovenstaande epoxyvloer coating treft u niet bij de gietvloer; dit oppervlak is echt vlak en strak! Is uw vloer voor aanvang van het werk, kunt u kiezen voor een tussenlaag; de schraaplaag of eerst beginnen met de egaline (laagdikte vanaf een 3 mm) Net als bij de epoxy vloer kan dit vooraf soms wenselijk zijn.

U kunt de gietvloer ook in 2 kleuren bestellen. Het door elkaar heen aanbrengen van de 2 kleuren laat de meest verrassende effecten ontstaan. Een uitwaaiering van tinten door elkaar, als grijze betonlook of juist het zelfde effect maar dan juist in andere kleuren....het kan bij Decochip allemaal!

Als een decoratieve chipsvloer

In de epoxyvloer als coating of dikkere rol-gietvloer kan ook een kleurchip of keur-vlok worden gestrooid. Hier en Epoxyvloer kleurchipsdaar een vlokje ("spaarzaam") of de gehele vloer bedekt met kleurchips ("vol en zat"). Na de chips moet de epoxyvloer nog beschermd worden met 1 of 2 lagen transparante hars.

U kunt met 120 unie kleuren kleurchips naar hartenlust combinaties maken. Heel rustig, of juist vrolijk!

Deze epoxy vloer met kleurchips heeft ongekende mogelijkheden. Het camoufleert oneffenheden meer, heeft een vuilverbergend vermogen en is net zo goed eenvoudig zelf aan te brengen.

Algemene informatie epoxy, epoxy coating en epoxy vloer