Betonlook muur creëren

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele en duurzame kwaliteit

Het is dé basic oplossing van Decochip: de betonlook voor de muur. Het bestaat uit een drietal transparante lagen en het is zeer goed zelf aan te brengen.

De betonlook voor de muur wordt rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd. Een snellere en goedkopere manier is er niet!

De betonlook materialen van Decochip voor op de muur zijn doorgaans uit voorraad leverbaar.

Betonlook materialen voor de muur eenvoudig bestellen bij Decochip

U kunt betonlook voor de muur eenvoudig via onze overzichtelijke website per blik bestellen, maar ook per m2 als compleet samengesteld pakket.

Hoe kunt u dat het beste doen? Rond het aantal m2 af op hele m2 naar boven en vul uw aantal m2 in. U weet dan direct de prijs voor het maken van de betonlook muur. Vervolgens weten wij bij Decochip ook exact wat u nodig heeft en kunnen wij u voldoende materiaal zenden. Dat werkt wel zo snel en eenvoudig!

Hoe brengt u betonlook voor de muur vervolgens eenvoudig aan? Betonlook muur is een drielaags systeem van hoogwaardige, niet vergelende (alifatische), transparante PU harsen. Ons materiaal voor een betonlook muur heeft minimaal invloed op de kleur van de ondergrond. Een bestaande betonachtige muur blijft zo maximaal de originele uitstraling behouden.

Overtuigd? Bestel nu uw producten via de website!

Standaard wordt het materiaal voor de betonlook muur geleverd in zijde-mat. Wilt u glimmend, dan kunt u dit ook gemakkelijk bij Decochip bestellen. Ook kunt u uitstekend bij ons terecht voor andere standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0578-561283 of te mailen naar info@decochip.nl.