Gietvloer betonlook voor de badkamer zelf doen

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele kwaliteit

Het aanbrengen van de Decochip gietvloer betonlook of betonlook coating voor de badkamer is prima zelf te doen.

Het is een eenvoudige klus die zelfs geen ervaring vraagt.

Bij Decochip leveren wij u de beste producten, rechtstreeks uit de fabriek, direct aan u.

Sneller en goedkoper bestaat niet!

Badkamer gietvloer

Betonlook producten voor de badkamer: hip, strak en modern

Bij Decochip kunt u verschillende producten voor de badkamer verkrijgen. Zo hebben we de Decochip gietvloer betonlook en de betonlook coating voor de badkamer. Het betonlook badkamer coating systeem is een transparante afwerking van de bestaande ondergrond. De uitstraling van de bestaande betonnen, cementen of gestucte ondergrond wordt minimaal beïnvloed. Het transparante betonlook badkamer coating systeem vult de poriën en zorgt er voor dat de afgewerkte muur of vloer nagenoeg geen vocht en of vuil meer opneemt. De natuurlijke uitstraling blijft maximaal aanwezig. Zowel de Decochip gietvloer betonlook of betonlook coating voor de badkamer is prima zelf te doen. U hoeft hier dus geen professional voor in te schakelen. Wel zo fijn, want een verbouwing is vaak al prijzig genoeg!

Betonlook producten voor de wand van de badkamer

Wist u dat we bij Decochip betonlook producten die speciaal geschikt zijn voor de wand van de badkamer in het assortiment hebben opgenomen? Het betonlook badkamer wand coating systeem is transparant en het geeft een waterdichte afwerking. Zelfs voor ín de douchecabine is het zeer geschikt. Zaak is wel dat de ondergrond bij voorkeur is opgebouwd uit watervast materiaal. Mocht er onverhoopt in de loop der jaren een beschadiging of haarscheurtje ontstaan, dan kunt u dat op verschillende manieren oplossen. Zand-cement is een uitstekende en goedkope oplossing, maar bij een wand lastig aanbrengen. Door de alkaliteit moet u bij dit materiaal 4 tot 6 weken wachten voor de betonlook badkamer afwerking. Bent u benieuwd naar andere wandafwerking systemen? Die zijn er zeker! Bijvoorbeeld voor snellere wandafwerking, die makkelijker aan te brengen zijn en ook watervast zijn. Bij Decochip informeren wij u graag verder

Betonlook producten voor de vloer van de badkamer

Bij Decochip hebben wij ook speciale betonlook producten voor de vloer van de badkamer in het assortiment opgenomen. Zoals het betonlook badkamer vloer coating systeem. Dit bestaat uit drie lagen en het wordt iets dikker aangebracht dan het betonlook badkamer wandsysteem. Ook hier geldt dat een watervaste ondergrond de voorkeur heeft. Mocht er ergens toch in de loop der jaren een lekkage optreden, dan kunt u dat ook op verschillende manieren oplossen. U kunt bijvoorbeeld onze egaline reparatie mortel van Schönox gebruiken.

Badkamer vloer

De zand-cement dekvloer is hier bij uitstek een goede en goedkope oplossing! Zand-cement moet wel voldoende droog zijn en oud genoeg voordat u gaat afwerken met de betonlook coating, dit in verband met alkaliteit (het liefste 4 tot 6 weken). Bedenk, als er wordt gedoucht op de vloer, dat u bij de afvoerput of goot drain zorgt voor een waterdichte aansluiting. Dit kan met bijvoorbeeld met een afwerking van kit maar ook door vooraf een voeg rond de afvoer te behandelen met de epoxy impregneer 2-component en af te vullen met de epoxy mortel. Hierna kan dit ook worden behandeld met de betonlook badkamer coating. Dit is waterdicht, maar geeft doorgaans echter wel een afwijkende kleur en structuur dan de bestaande vloer. Bedenk daarbij altijd dat elk probleem om een andere oplossing vraagt. Het is daarom altijd verstandig om te informeren bij Decochip wat u het beste kunt doen in uw situatie.

Meer informatie over het zelf doen van uw badkamer met gietvloer betonlook

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van betonlook producten in uw badkamer? Of wilt u graag tips? Bij Decochip geven wij ze graag. Via 0578-561283 of info@decochip.nl kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen voor een antwoord op al uw vragen, voor advies over de producten die het beste passen bij uw toepassing of voor hulp bij het bestellen.