PU vloercoating voor een betonlook

PU vloercoating biedt een uitkomst in winkels, kantoren, showrooms en woningen. Deze coating biedt een PU vloercoatingaangenaam loopcomfort en neemt de warmte van de ruimte over. Daarnaast is PU vloercoating flexibel en eerder licht verend dan hard. Voor een stijlvolle vloerafwerking met een betonlook in de kleur die u wenst, kunt u uitstekend terecht bij Decochip.

Ervaar het gemak van PU vloercoating

Naast dat wij coating voor vloeren leveren, kunt u ook terecht voor PU coating voor wanden. Het komt rechtstreeks uit de fabriek en wordt direct aan u als eindgebruiker geleverd. Dit is niet het enige voordeel met PU wand- en vloercoating van Decochip. Het biedt u ook dagelijks gemak. Doordat de coating vloeistofdicht, naadloos en stofvrij is, wordt schoonmaken wel erg eenvoudig.

Maak kennis met het aanbod

In ons aanbod vindt u uiteenlopende PU wand- en vloercoating. Zo bieden wij onder andere de volgende coating:

Eenvoudig zelf aan te brengen

Zodra u de coating in huis heeft, kunt u de PU wand- en vloercoating zelf aanbrengen zonder hulp van een specialist. Na het bekijken van een van de instructievideo’s weet u exact hoe u te werk moet gaan. Heeft u vragen over de vloercoating? Of wilt u meer informatie over een specifiek product? U bereikt ons via 0578-561283 en info@decochip.nl.

pu coating zelf aan te brengen