Epoxy gietvloer aanbrengen? Gewoon zelf doen!

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele kwaliteit

Wilt u een epoxy gietvloer of andere gietvloer aanbrengen, dan kunt u dat met de producten van Decochip gemakkelijk zelf doen.

Onze standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden zijn namelijk van uitstekende kwaliteit en werken gemakkelijk voor iedere doe-het-zelver.

En wilt u uw epoxy gietvloer of andere gietvloer wel zelf doen, maar weet u niet zo goed hoe? Dan volgt u gewoon één van onze gratis workshops!

Gietvloer aanbrengen gemakkelijk zelf doen met producten van de specialist

Bij Decochip noemen wij onszelf niet voor niets specialist op het gebied van afwerkingsproducten. Wij leveren namelijk een zeer ruim assortiment aan verschillende producten. Wat u ook wilt afwerken, het juiste product is bij Decochip zeker beschikbaar. Daarnaast betaalt u bij ons nooit teveel, omdat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren. Zelf een gietvloer aanbrengen, dat is met de producten van Decochip zeer goed te doen. We bieden verschillende soorten:

  • PU gietvloer;
  • Epoxy gietvloer;
  • Afwerkingsproducten als de schraaplaag, impregneer en gereedschap.

Kom eens langs in onze showroom en bekijk ons assortiment in het echt!

Benieuwd naar onze producten? Dan kunt u natuurlijk onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen eens bezoeken. Daar kunt u direct zien of structuren en kleuren u bevallen. Wilt u meteen een product online bestellen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u eerst wat meer informatie over onze producten? Dan neemt u gewoon even contact met ons op via 0578-561283 of info@decochip.nl.