Vloer gieten: uw gietvloer zelf leggen of uw epoxyvloer zelf gieten

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Snelle levering & Scherpe prijzen

Professionele en duurzame kwaliteit

Wilt u een gietvloer zelf leggen of een epoxyvloer zelf gieten; een vloer gieten doet u met de producten van Decochip. Wij leveren kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Én bij ons vindt u ook nog eens een zeer ruim assortiment aan standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden. Of u nu op zoek bent naar gietvloer, coating of juist naar gereedschap: bij Decochip leveren we het u allemaal. Bestel de producten van uw wens gemakkelijk via onze website of kom eens kijken in onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen. Zien wij u snel bij Decochip?

Gietvloer zelf gieten of leggen met epoxy of PU

Een gietvloer zelf gieten is met de producten van Decochip zeer eenvoudig. Deze afwerkvloer wordt op een bestaande, dragende vloer gegoten. Het eindresultaat is strak en modern. In de meeste gevallen worden gietvloeren gemaakt van epoxy of polyurethaan (PU). Bij Decochip bieden wij u verschillende soorten gietvloeren aan:

  • Epoxy gietvloer;
  • Epoxy gietvloer per blik;
  • PU gietvloer;
  • PU gietvloer per blik;
  • Impregneer/hechtgrond;
  • Schraaplaag;
  • Gietvloer voor badkamer.

Wilt u zelf een gietvloer leggen of gieten, bijvoorbeeld een epoxyvloer? Dan zit u bij Decochip goed. Wij leveren u namelijk niet alleen een zeer breed assortiment aan gietvloer pakketten, bij ons kunt u ook een gratis workshop volgen. Daarin leggen wij u uit hoe u de vloer het beste zelf kunt aanbrengen.

Twijfelt u over de juiste vloer voor uw toepassing?

Een geruststelling: bij Decochip kunt u geen verkeerde keuze maken indien u een vloer of gietvloer, bijvoorbeeld een epoxyvloer, zelf wilt leggen of gieten. Al onze gietvloeren zijn van uitstekende kwaliteit. Wel is de ene vloer meer geschikt dan de andere. Een epoxy gietvloer is met name geschikt wanneer hoge belasting gewenst is, een PU gietvloer is met name geschikt voor houten vloeren. Win dan ook altijd advies in bij Decochip. Wij helpen u graag verder wanneer u belt naar 0578-561283 of mail naar info@decochip.nl.