Gietvloer garage aanbrengen: doe het gemakkelijk zelf!

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Snelle levering & Scherpe prijzen

Professionele en duurzame kwaliteit

Wilt u een gietvloer in de garage aanbrengen? Dan kunt u met ‘Gietvloer garage doe-het-zelf’ van Decochip vast uit de voeten. Dit product is sterk, dik en het geeft een prachtig eindresultaat. Daarnaast kenmerkt het product zich door een uitstekende kwaliteit. Bij Decochip leveren we zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten, wat betekent dat u altijd bij ons terecht kunt. Bent u benieuwd naar onze producten? Neem dan eens een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen en bekijk de verschillende mogelijkheden met eigen ogen.

Gietvloer garage

‘Gietvloer garage doe-het-zelf’ voor een sterke en mooie garagevloer

Wilt u uw garagevloer eens aanpakken? Bijvoorbeeld door een gietvloer aan te brengen? Dan is het verstandig vooraf na te denken over de te verwachten belasting. Het product dat u nodig heeft, hangt daar namelijk helemaal vanaf. Is de garage voor particulier gebruikt, dan kunt u met een lichte variant gietvloer of coating al volstaan. Gaat het echter om de werkplaats van een garagebedrijf, dan adviseren wij u een zwaardere variant gietvloer of coating aan te schaffen. Is de vloer al redelijk vlak? Dan volstaat een coating voor een vloer vaak al. Wilt u de vloer wat dikker aanzetten? Dan is de ‘Gietvloer garage doe-het-zelf’ van Decochip een uitstekende optie.

Meer informatie over een gietvloer van Decochip?

Wilt u meer informatie over een gietvloer van Decochip, zoals de ‘Gietvloer garage doe-het-zelf’? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.  U belt dan naar het telefoonnummer 0578-561283 of stuurt een mail naar info@decochip.nl. Wij staan graag voor u klaar!