Gietvloer kosten

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Snelle levering & Scherpe prijzen

Professionele en duurzame kwaliteit

De kosten van een doe-het-zelf gietvloer zijn bij Decochip zeer laag. Wilt u zelf een gietvloer aanbrengen, dan is het dus zeer verstandig dit bij Decochip te doen. Hier koopt u al uw standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden. Deze zijn overigens altijd van uitstekende kwaliteit. Of u nu gaat voor de epoxy gietvloer, voor de PU gietvloer of voor gereedschap voor de gietvloer. Bent u zelf een echte klusser? En gaat u binnenkort uw woning verbouwen of een nieuwe woning betrekken? Bekijk dan het ruime assortiment van Decochip eens!

Gietvloer kosten

Lage kosten voor het leggen van een gietvloer door levering rechtstreeks vanuit de fabriek

Bij Decochip kunt u verschillende soorten gietvloer aanschaffen, onder andere:

Maar ook voor al uw gereedschappen bent u bij ons aan het juiste adres. Waarom zijn de kosten voor een gietvloer bij Decochip dan zo laag? Dat heeft alles te maken met het feit dat we rechtstreeks vanuit de fabriek leveren. Er komen dus geen andere partijen aan te pas.

Gratis workshop volgen

Hoe brengt u een gietvloer aan? Bij Decochip laten we u dat graag zien, zodat u goed voorbereid te werk kunt gaan. Zo kunt u bij ons een gratis workshop volgen via onze website. Wilt u meer weten over de kosten van gietvloer bij Decochip? Neem dan contact met ons op en bel naar 0578-561283 of stuur een mail naar info@decochip.nl.