gietvloer

Een gietvloer is een naadloze vloerafwerking die bestaat op basis van epoxyhars of polyurethaan die over de bestaande ondervloer gegoten wordt. Het resultaat is een strakke, moderne en egale vloer die geschikt is voor zowel particuliere als commerciële ruimtes.

Gietvloeren worden meestal toegepast in woonkamers, keukens, badkamers en kantoorruimtes vanwege hun duurzaamheid, hygiëne en onderhoudsgemak. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen zoals: ultra-mat, zijde-mat glanzend, antislip en betonlook.

Een gietvloer heeft verschillende voordelen, waaronder zijn naadloze uiterlijk, eenvoudig schoon te maken en duurzaamheid. Ook is het mogelijk om een gietvloer aan te brengen over de bestaande vloer, waardoor het een relatief snelle en kosteneffectieve manier is van uw vloer afwerken.

Gietvloer
Gietvloer
Gietvloer

Waarom zelf uw gietvloer leggen?
Decochip biedt doe-het-zelf gietvloer pakketten aan, die speciaal zijn ontworpen om het aanbrengen van een gietvloer voor doe-het-zelvers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Enkele voordelen van het zelf aanbrengen van een Decochip gietvloer zijn:

Kostenbesparing: Door de gietvloer zelf aan te brengen, kunt u de kosten van het inhuren van een vloerenlegger uitsparen en bovendien de gietvloer voordeliger aanschaffen bij decochip.

Beter eindresultaat: Ook voor de kleinere vloeren heeft de doe-het-zelver vaak alle tijd om tot een mooi eindresultaat te komen. Een vloerenlegger wil soms snel klaar zijn waardoor er minder oog kan zijn voor detail. Denk bijvoorbeeld aan afplakken en aan het voorbereiden van de klus.

Snel uw nieuwe gebruiken: Decochip gietvloeren bestaan uit verschillende lagen, deze lagen moeten stuk voor stuk drogen. In slechts enkele dagen is de gietvloer klaar om in gebruik te nemen. Ook profiteert u bij Decochip van een snelle van de materialen.

Voordelen van een Decochip gietvloer
Decochip heeft sinds 1950 ervaring in het afwerken van vloeren. Ook gietvloeren zijn al decennia lang een veel verkocht product. Er is dus genoeg kennis in huis om u te helpen aan de voer die het best bij uw wensen past!

Gemakkelijk te gebruiken: Decochip gietvloer pakketten zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik en zijn verkrijgbaar in complete pakketten met alle benodigde materialen.

Hoge kwaliteit: Decochip gebruikt alleen hoogwaardige materialen in de gietvloer, andere aanbieders gebruiken soms veel goedkope vulstoffen om tot een goedkoper product te komen met als gevolg een minder vloeiend vermogen en een minder strak eindresultaat, bovendien gaat dat ten koste van de kwaliteit.

Duurzaamheid: Decochip gietvloeren zijn duurzaam en bestand tegen zwaar gebruik, waardoor ze geschikt zijn voor zowel particuliere als commerciële toepassingen.

Veelzijdigheid: Decochip gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor u een vloer kunt creëren die past bij uw persoonlijke stijl en smaak.

Makkelijk schoon te maken: Decochip gietvloeren zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een goede keuze zijn voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes.

Gratis workshop gietvloer leggen volgen?
Wilt u maximaal voorbereid zijn voordat u thuis aan de slag gaat? U kunt bij het plaatsen van een bestelling aangeven dat u gebruik wilt maken van de workshop. Er wordt dan door Decochip contact met u op genomen om op korte termijn een workshop in te plannen. U kunt dan aan onze locatie samen met een deskundige elke laag toepassen op een oefenvloer en na afloop uw materialen mee naar huis nemen. Zie voor meer informatie de workshop pagina.