EGALINE voor houten vloeren

De egaline voor het maken van minerale betonlook vloeren op houten vloeren. Veel toegepast, dan met betonlook coating afgewerktAssortiment overzicht

Een egaline die maximaal flexibel is; SCHÖNOX

Voor de egaline verwerkt wordt dient vaak de ondergrond voorbehandeld te worden met de egaline voorstrijk

Bijvoorbeeld een houten vloer is in de meeste gevallen goed te egaliseren met dit product. U dient natuurlijk te voorkomen dat door eventuele naden of kieren de egaline weg loopt. U kunt deze vooraf met acrylaat kit (geen silicone kit!) of purschuim dichten. Verder moet u er aan denken de vloer na te lopen op losse (krakende) delen, en deze vast te zetten.

Zie voor het verwerkingsvoorschrift en het verbruik de technische bladen.

Voor en nadelen van een minerale vloer klik hier

Bij een afwerking volgens voorschriften van fabrikant met onze Schönox egaline vloer met onze betonlook producten is het eindresultaat bekend. Bij gebruik van andere merken egaline kunnen wij niet garanderen of aan het gewenste uiterlijk of bedoelde kwaliteit kan worden voldaan. Onvoorziene (chemische) reacties kunnen niet worden uitgesloten.

ook de egaline voor houten vloeren is geschikt als betonlook! De standaard egaline geeft een mooie, rustige, crème kleurige uitstraling.  Houdt u echter van een meer levendigere vloer, dan is hiervoor speciaal de egaline met een "bonter' karakter de effect pigment vloeistof! Bestel deze dan bij. U deze variant ook krijgen in een midden grijs of een (donker) grijze tint (gewenste tint aanvinken).

25 KG € 65.--

egaline 2 aanbrengen egaline aanbrengen egaline 2 voorbeeld egaline vloer 1 voorbeeld egaline vloer 2 voorbeeld egaline vloer 3

SCHÖNOX egaline

Deze egaline heeft een zeer hoog aandeel kunstharsen, waardoor scheurvorming wordt tegengegaan en flexibiliteit wordt bevorderd. 

Voor en nadelen van een minerale vloer klik hier

Verpakking 25 KG van € 75.-- voor € 65,-- 

    Levertijd:1-5 dagen
BESTELLEN

Egaline effect pigment vloeistof betonlook

Pigment vloeistof voor betonlook egaline € 15.75 per verpakking. (alleen getest op de Decochip egaline)

In de Decochip egaline soorten wordt de 500 gram verpakking toegepast op elke zak egaline van 25 kg. gewenste grijstint hieronder aangeven.

    Levertijd:1-5 dagen
BESTELLEN