Epoxy plamuur

Epoxy Plamuur is een soepel 2 componenten product voor ondiepe gaten dat zich eenvoudig dun laat wegsmeren. Zorgvuldig gladstrijken van de epoxy plamuur voorkomt (veel) schuurwerk. Doorgaans is het noodzakelijk eerst een epoxy impregneer aan te brengen.Assortiment overzicht

Voor een waterdichte zeer zwaar te belasten reparatie is er ook de constructie plamuur

Epoxy plamuur meng advies

Epoxy plamuur wordt geleverd in 2 aparte verpakkingen, in 2 verschillende tinten.. Dit 2 componenten materiaal in gedeelten bij elkaar scheppen (verhouding 1:1) en tot 1 kleur roeren / mengen. Maak niet meer van de epoxy plamuur aan dan dat u binnen een 15 minuten kunt verwerken. Binnen deze tijd blijft de epoxy plamuur goed soepel en makkelijk verwerkbaar.

Epoxy plamuur

Epoxy plamuur

Epoxy plamuur is bedoeld voor het horizontaal maar ook verticaal uitvlakken van ondiepe oneffenheden. Voor diepere gaten gebruikt u de epoxy mortel of voor diepere grotere vlakken de epoxy troffelvloer. De epoxy plamuur kan eenvoudig tot "0 mm" worden weg geplamuurd. Eventueel kunt u met nat gereedschap of een kwastje met thinner of aceton een overgang van de epoxy plamuur desgewenst extra glad afwerken.

Epoxy plamuur specificaties

In de technische bladen vindt u uitgebreide informatie  van de epoxy plamuur en verwerking voorschrift. In gesloten verpakking blijft de epoxy plamuur meer dan 1 jaar goed (mits onder kamer temperatuur bewaard).

2 COMPONENTEN EPOXY PLAMUUR

De plamuur zit verpakt in 2 hersluitbare blikken. Van beide blikken een zelfde hoeveelheid afwegen. De 2 verschillende kleuren plamuur vermengen tot 1 kleur. Door de deksel goed te sluiten is onvermengd materiaal beperkt houdbaar. Maak per niet meer aan dan u ongeveer in een 15 min. kunt verwerken.