Epoxy plamuur

Snelle levering

Professionele kwaliteit

Scherpe prijzen

Epoxy plamuur is een soepel 2-componenten product voor ondiepe gaten, dat zich eenvoudig en dun laat wegsmeren. U kunt het gemakkelijk verkrijgen bij Decochip. Het is waterdicht en chemicaliënbestendig, waardoor het zeer geschikt is voor verschillende toepassingen. Zorgvuldig gladstrijken van de epoxy plamuur voorkomt (veel) schuurwerk. Doorgaans is het noodzakelijk eerst een epoxy impregneer aan te brengen. Voor een waterdichte, zeer zwaar te belasten reparatie is er ook de constructie plamuur.

Epoxy plamuur mengadvies

Epoxy plamuur is bedoeld voor het horizontaal, maar ook verticaal uitvlakken van ondiepe oneffenheden. Het kan eenvoudig tot 0 mm worden weg geplamuurd. Eventueel kunt u met nat gereedschap of een kwastje met thinner of aceton een overgang van plamuurlaag desgewenst extra glad afwerken. Epoxy plamuur wordt door Decochip geleverd in twee aparte verpakkingen, in twee verschillende tinten. Bij Decochip adviseren wij u het 2-componenten materiaal in gedeelten bij elkaar te scheppen (verhouding 1:1) en tot 1 kleur te roeren of mengen. Maak niet meer van de epoxy plamuur aan dan dat u binnen 15 minuten kunt verwerken. Binnen deze tijd blijft het goed soepel en makkelijk verwerkbaar. In gesloten verpakking blijft de epoxy plamuur meer dan 1 jaar goed (mits onder kamertemperatuur bewaard).

Waarom kiezen voor de producten van Decochip?

Decochip levert uitstekende kwaliteitsproducten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Én u kunt kiezen voor een diversiteit aan producten voor de afwerking van vloeren en wanden. Andere producten nodig naast epoxy plamuur? Voor diepere gaten gebruikt u de epoxy mortel of voor diepere grotere vlakken de epoxy troffelvloer. Ook die producten hebben we bij Decochip in ons assortiment opgenomen. Wilt u meer weten over epoxy plamuur of een van onze andere producten? Bel dan naar 0578-561283 of mail naar info@decochip.nl.

2 COMPONENTEN EPOXY PLAMUUR

De plamuur zit verpakt in 2 hersluitbare blikken. Van beide blikken een zelfde hoeveelheid afwegen. De 2 verschillende kleuren plamuur vermengen tot 1 kleur. Door de deksel goed te sluiten is onvermengd materiaal beperkt houdbaar. Maak per niet meer aan dan u ongeveer in een 15 min. kunt verwerken.

    Levertijd:1-5 dagen
BESTELLEN