dakgoot reparatie
dakgoot reparatie

Dak en Goot reparatie

terug naar vorige pagina

Dak en goot reparatie wordt toegepast bij het repareren en renoveren van zinken (dak) goten en als blijvende afdichting over naden waardoor de levensduur met jaren kan worden verlengd. Tevens bijzonder geschikt voor het repareren van dakbedekkingen op basis van teer en bitumen producten.

Dakgoot reparatie hars en harder component in afgepaste verhouding grondig mechanisch mengen. Direct na vermenging treed er een tixotropie op die bij verwerking ervoor zorgt dat de goot reparatie massa goed aan de verticale kanten blijft hechten. Aanbrengen geschiedt met kwast, plamuurmes of spaan. Voor een goede verwerking dient de temperatuur niet lager te zijn dan 10° C en niet hoger te zijn dan 25° C en de relatieve luchtvochtigheid niet hoger dan 75 %.

Let op dat uw ondergrond droog is voordat u begint, dakgoot reparatie is een PU; deze kan bij aanbrengen absoluut niet overweg met water. Ook tijdens het drogen kan er beter geen regen op komen. Bij goed weer aanbrengen dus! Na korte tijd is het gevaar geweken; watervast na 4 uur bij 15° C.

Ondergronden dienen schoon, droog en vetvrij te zijn. Scheuren en gaten eerst met behulp van tape dichten en hier overheen stukje glasmat of treviramat aanbrengen tussen 2- lagen Dakgoot reparatie. Nieuw zink of ander metaal eerst ontvetten met Tri of Aceton en licht aanschuren. Om te voldoen aan de technische en esthetische waarden moet de verwerkingstemperatuur tussen 15° en 20°C. liggen. De minimale uitharding temperatuur bedraagt 5°C.; bij deze temperatuur zal de doorharding tijd aanmerkelijk langer zijn.

Wat veel mensen echter niet weten, is dat als er door bijvoorbeeld slecht onderhoud aan de dakgoot schade aan het huis ontstaat, de verzekeraar de schade niet altijd dekt. Informatie dekking en schade woon verzekeringen via Independer;

                                 Link Independer                                          

!

Dak en Goot reparatie

Dakgoot reparatie
2 component 
  1 KG blik €   29.00
  3 KG blik €   59.00
  5 KG blik €   72.90
15 KG blik € 217.50
25 KG blik € 350.00
Verbruik; Ca. 700 gr. a 1000 gr. per m².

Wordt gemaakt in de kleur midden grijs
Pot life : de tijd dat u heeft om na het mixen het materiaal op te maken; 30 min. bij 20° C.
technische bladen

!